Tanfolyamok

JÓGA A MINDENNAPI ÉLETBEN
2024. április 17. szerda 08:00

JÓGA A MINDENNAPI ÉLETBEN TANFOLYAM

MINDEN SZERDÁN 8.00-9.30

Fedezd fel a testi-lelki harmóniához vezető utat a Jóga a mindennapi életben rendszer gyakorlásával!

Ha szeretnéd megőrizni vagy fokozni a test rugalmasságát, egészségét vagy szeretnéd megtapasztalni a test-lélek és a szellem harmóniáját, akkor gyere és csatlakozz! Tapasztald meg a jóga átalakító erejét!

Ez az autentikus jógarendszer fokozatosan, gyengéd gyakorlatokkal vezeti be az egyént a jóga világába, amely által:

  • Csökkenthető a stressz és a szorongás: a jóga ösztönzi a relaxációt és az odafigyelést, csökkenti a stressz-szintet, és elősegíti a nyugalom és a jólét érzését.
  • Fokozható az életenergia:  a rendszeres jógagyakorlás növelheti az energiaszintet, így felpezsdülve érzed magad, és készen állsz a napra.
  • Javítható az összpontosító képesség: az órákon tanulható légzés és a meditáció technikák kombinációi segítenek a mentális fókusz és a koncentráció élesítésében.
  • Javítható a testtartást: a jóga gyakorlatok javítják a testtartást azáltal, hogy növelik a testtudatot és erősítik a gerincet tartó izmokat.
  • Segíti a jobb alvást:  az órákon tanulható relaxációs technikák jobb alvásminőséget eredményezhetnek, és segíthetnek az álmatlanság leküzdésében.

Szeretettel várunk minden kezdő vagy, akár tapasztalt jógázót, kortól függetlenül. Fedezd fel a jóga jótékony hatásait, és kezd el az utad egy boldogabb, egészségesebb éned felé még ma!

Vissza
Információ

Bejelentkezés a jógaoktatónál.

Jógaoktató: Fejér Gyöngyi Premprakash (06 70 627-7367)

Bővebb információ: www.joga.hu; joga@joga.hu