A Marczibányi Téri Művelődési Központ rendezvényeire jegyeket rendelni a 06 1 212 2820-as telefonszámon, továbbá az informacio@marczi.hu e-mail címen lehet.

A megrendelt jegyek átvételéről és a jegyfoglalás érvényességének határidejéről az információs kollégák adnak tájékoztatást a rendelés visszaigazolásakor.

Intézményünkben fizethetnek készpénzzel és bankkártyával, továbbá a rendezvényeinkre szóló belépő árát SZÉP KÁRTYÁ-val is kiegyenlíthetik.

  

II. KERÜLET KÁRTYA KEDVEZMÉNY:
2000 Ft feletti belépő árából 10%, a művelődési központ szervezésében megvalósuló színházi, zenei és családi programokra. Honlapunkon az egyes programok mellett II. Kerület Kártya logóval jelezzük, hogy érvényesíthető-e a kedvezmény. 

PEDAGÓGUS KÁRTYA KEDVEZMÉNY:
A belépő árából 10%, a művelődési központ szervezésében megvalósuló színházi, zenei és családi programokra. 

Az elektronikus úton történő jegyvásárlás lehetőségét az Interticket jegyhálózatán biztosítjuk:

www.jegy.hu 

Kerület Kártya, Diák, Nyugdíjas, Pedagógus Kártya és egyéb kedvezményekkel csökkentett belépőt kizárólag a művelődési központban vásárolhatnak a feltüntetett fizetési eszközökkel. Online vásárlás során erre nincs lehetőség.

A Marczibányi Téri Művelődési Központban valamennyi, az Interticket jegyárusító hálózatán megtalálható rendezvényre vásárolhatóak jegyek az intézmény nyitvatartási idejében, hétköznapokon 8.00-20.00 óráig, hétvégén kizárólag a rendezvények ideje alatt.