BELÉPÉS, JEGYVISSZAVÁLTÁS

2021. május 25-től érvényes információk

Kedves Látogatóink!

A vonatkozó kormányrendelet értelmében a Marczibányi Téri Művelődési Központ – bizonyos megkötésekkel – a megszokott nyitvatartási időben látogatható.

A belépésre és tartózkodásra vonatkozó szabályok:

- Beltéri rendezvényeken a 18 éven felüli látogatók számára kötelező a védettségi igazolvány és a személyazonosság igazolására szolgáló arcképes okmány bemutatása, valamint 6 éves kor felett a maszk használata.
- Szabadtéri rendezvényeken 500 főig a látogatók korlátozások nélkül vehetnek részt, maszk használata és védettségi igazolvány bemutatása nélkül.
- Az 500 fő feletti szabadtéri rendezvények védettségi igazolvánnyal és arcképes okmány bemutatásával látogathatók.
- Külön felhívjuk a figyelmet arra, hogy szabadtéri rendezvényeink rossz idő esetén zárt térben kerülnek megrendezésre, így ebben az esetben is szükséges az igazolványok bemutatása!

A rendelet részletei az alábbi linken olvashatók:

A Kormány 264/2021. (V. 21.) Korm. rendelete a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának ötödik fokozatára tekintettel a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályozó kormányrendeletek módosításáról

A 2020. november 11. óta elmaradt (és nincs új időpontja) előadásaink belépőire vonatkozó információk:

A jegy.hu online felületén vásárolt belépők árát az Interticket valamennyi vásárlónknak visszautalta. Kérjük, ellenőrizze bankszámláját!
Az Interticket hálózat jegyirodáiban vásárolt belépőket az Interticket online felületén lehetett visszaváltani december 11-ig. Akik éltek ezzel a lehetőséggel, azoknak a bank visszautalta a belépők árát. Kérjük, ellenőrizze bankszámláját!
Intézményünkben személyesen vásárolt belépők május 3-tól – a fenti rendelkezések figyelembevételével – 2021. június 30-ig visszaválthatók.

Új időpontban megrendezésre kerülő előadásainkra az elmaradt időpontokra váltott valamennyi belépő érvényes!
További információk:

L'ART POUR L'ART – EMBER A FALVÉDŐRŐL
Elmaradt időpontok: 2020.  szeptember 29. és 2021. február 26.
Új időpont: 2021. NOVEMBER 5. PÉNTEK 19.00
Jegyvisszaváltás személyesen 2021. június 30-ig lehetséges.

ZORÁN KONCERT
Elmaradt időpontok: 2020. április 28., október 14., 2021. március 9.
Új időpont: 2021. NOVEMBER 3. SZERDA 19.00
Jegyvisszaváltás személyesen 2021. június 30-ig lehetséges.
A jegy.hu online felületén és az Interticket hálózat jegyirodáiban vásárolt belépőket a jegy.hu felületén lehetett visszaváltani 2021. április 30-ig. A bank április 30. után utalja vissza a belépők árát. Kérjük, ellenőrizze bankszámláját!

Köszönjük megértésüket!

Vissza