A SzínJátszóTér színházi, drámapedagógiai és kreativitásfejlesztő műhely foglalkozásai 

Korunk égető kérdése, hogy sikerül-e felvenni a harcot a környezeti problémák terén. A gyerekek, fiatalok ökológiai oktatásával-nevelésével egyrészt biztosíthatjuk a jövőbeli felnőttek ökotudatos gondolkodását, másrészt a ma felnőttjeire, a szülőkre is hatást gyakorolhatunk gyerekeik révén.

A foglalkozásokat vezetik: Lukács Gabriella színész-drámapedagógus, Robin László színész 

A kísérő pedagógusoknak a részvétel díjtalan.

20 fő feletti részvétel esetén, kérje egyedi ajánlatunkat!

További információ, időpont egyeztetés: Bikkes Ágnes (06 20 486-8903, bikkes.agi@marczi.hu)

ÖKOANGYAL ÉS NEJLONÖRDÖG
Interaktív ökoszínházi performance 1-2. osztályosoknak – 45 perc
Környezettudatossági kisokos játékos formában, amelyben a legfontosabb témákat mind érintjük, a szelektív hulladékgyűjtéstől az energia- és víztakarékosságon át, a bevásárlásnál fontos ökoszabályokig.
Részvételi díj: 1800 Ft / diák

PISZKOS KAKAÓSZEMEK
Ökodráma 5-6. osztályosoknak – 90 perc
Elefántcsontparti gyerekeket játszunk, akik rejtekhelyét az esőerdő jó nagy sávjával együtt veszély fenyegeti. Hogyan tudnak kiállni magukért a helybeli gyerekek, családok?
Az ENSZ globális fenntarthatósági céljai, a fair trade kereskedelem, a gyermekmunka elleni harc – napjaink fontos kérdései, ezek mentén jött létre a foglalkozás.
Részvételi díj: 1800 Ft / diák 

LÁBNYOMOK A KAMRÁBAN
Ökodráma 6-8. osztályosoknak – 90 perc
Ökotudatosság, fenntarthatóság, klímavédelem, fair trade – fontos, nagy szavak. Vajon tisztában vannak-e ezek jelentésével és jelentőségével a mai 12-14 évesek? És az ENSZ által meghirdetett globális célokkal? Ezekről az esetleg távolinak tűnő problémákról ötletelünk és játszunk, így hozva közelebb magunkhoz a témát.
Részvételi díj: 1800 Ft / diák