A Marczibányi Téri Művelődési Központ rendezvényeire vásárolható jegyekkel kapcsolatban a 06 1 212 2820-as telefonszámon, továbbá az informacio@marczi.hu e-mail címen lehet érdeklődni.

Jegyfoglalást csak csoportoknak és iskolai osztályoknak tudunk biztosítani.

Jegyvásárlás lehetőségei:

- Elektronikus úton történő jegyvásárlás az Interticket jegyhálózatán keresztül: www.jegy.hu 

- A belépők országszerte, valamennyi Interticket jegyirodában megvásárolhatók személyesen:  https://www.jegy.hu/jegyirodak/budapest

- Intézményünkben személyesen, ahol fizethetnek készpénzzel és bankkártyával, továbbá a rendezvényeinkre szóló belépő árát SZÉP KÁRTYÁ-val is kiegyenlíthetik.

  

II. KERÜLET KÁRTYA KEDVEZMÉNY:
2000 Ft feletti belépő árából 10%, a művelődési központ szervezésében megvalósuló színházi, zenei és családi programokra. Honlapunkon az egyes programok mellett II. Kerület Kártya logóval jelezzük, hogy érvényesíthető-e a kedvezmény. 

PEDAGÓGUS KÁRTYA KEDVEZMÉNY:
A belépő árából 10%, a művelődési központ szervezésében megvalósuló színházi, zenei és családi programokra. 

Kerület Kártya, Diák, Nyugdíjas, Pedagógus Kártya és egyéb kedvezményekkel csökkentett belépőt kizárólag a művelődési központban vásárolhatnak a feltüntetett fizetési eszközökkel. Online és hálózatos vásárlás során erre nincs lehetőség.

A Marczibányi Téri Művelődési Központban valamennyi, az Interticket jegyárusító hálózatán megtalálható rendezvényre vásárolhatóak jegyek az intézmény nyitvatartási idejében, hétköznapokon 8.00-20.00 óráig, hétvégén kizárólag a rendezvények ideje alatt.