Előadás, beszélgetés

LYUKASÓRA PRÓZA
2020. február 25. kedd 19:30

FEBRUÁR 25. KEDD 19.30
LYUKASÓRA PRÓZA

Résztvevők: Szegő János moderátor, Vörös István, Schein Gábor, Karafiáth Orsolya

A Lyukasóra c. versidéző-elemző műsor két oszlopos tagja: Szabó T. Anna és Lackfi János új irodalmi fejtörő játékot indítottak. A találkozókon a költészet helyett a prózáé, a költők helyett az íróké a főszerep. A meghívott résztvevők elbeszélésekből, kisregényekből, regényekből vagy éppen felnőtt mesékből választott idézetekkel érkeznek és azok íróját fejtik meg együtt a közönség segítségével.
A Lyukasóránál bevezetett szabály szerint csak holt szerzők műveiből lehet idézni, akár három rövid részletet is, majd információkkal körülírva segíteni a helyes megfejtést.
A prózai fejtörő játék a verses Lyukasórához hasonlóan a szépirodalom kevéssé ismert területeire, még felfedezésre váró írók és műveik világába is elkalauzol. Az egyéni elemzések, a sziporkázóan elmés gondolatcserék és viták ezúttal is az irodalmi kávéházak hangulatát idézik. Sok szeretettel várjuk az irodalom rajongókat a Lyukasóra Prózára!

Vissza
Információ

Belépőjegy: 1000 Ft

Jegyeket személyesen a művelődési központban és az Interticket hálózat jegyirodáiban, elektronikusan a www.jegy.hu oldalon vásárolhatnak.