Alkotóház

KI VAGYOK ÉN?
2024. május 07. kedd 18:00

ÁPRILIS 23-JÚNIUS 11.
KI VAGYOK ÉN?
Keddenként 18.00-20.15 óráig

Nyolc alkalmas művészetterápiás önismereti csoport felnőtteknek
Ki vagyok én? Honnan jöttem, kik, milyenek a szüleim, milyen a családom? Milyen szerepeket játszom most az életben? Milyen vagyok legbelül?
A zárt önismereti csoportban a fenti kérdéseket kutatjuk, alkotásaink mentén.
Különböző grafikai és festészeti technikák (pl. montázs, linómetszet, akvarell) lesznek segítségünkre a többi művészetterápiás ággal (irodalom, zene, tánc) együtt. A csoportban való részvételhez semmilyen művészeti előképzettség nem szükséges.

 

Alkalmaink célja, hogy az alkotás, önkifejezés hatására éld át a felszabadulás érzését. Akár a mozdulatok ritmusa visz, akár ahogy önmagadat látod megmutatkozni a papíron.
Az alkotások megbeszélése során egy sor érzést, emléket önthetsz szavakba, vagy élheted át a többiek megosztásain keresztül bizalomteli, biztonságos légkörben, ahol helye van az aktuális élményeknek, problémáknak.
Hétről- hétre mindig ugyanazokkal fogsz találkozni. Az első alkalom tapasztalata alapján eldöntheted, hogy csatlakozol-e.
Foglalkozásvezető: Deák Panka tervezőgrafikus-illusztrátor, pedagógus, művészetterapeuta
"Érdeklődésem még az egyetem évei alatt a gyermekkönyv-illusztráció felé fordult, ez illusztrált könyvekben manifesztálódott. Az utóbbi években újra tanítani kezdtem, saját szakköröket vezettem, jelenleg a GYIK-műhelyben tartok foglalkozást. Ezzel párhuzamosan művészetterápiát tanulok, amely nagyon izgalmas visszatérés technikailag az „alapokhoz”, és visszatérés önmagamba." /Deák Panka/

 

Időpontok: 2024. április 23., 30., május 7., 14., 21., 28., június 4., 11.

Vissza
Információ

Részvételi díj: 6000 Ft/alkalom, 8 alkalom: 48 000 Ft

Jelentkezés, bővebb információ: Deák Panka (deakpanka@gmail.com, 06 30 514-1783)

JELENTKEZÉSI LAP