Zenei programok

AVENTINUS ESTEK - CSERHÁTI ZSUZSA EMLÉKKONCERT
2021. június 11. péntek 20:00

AVENTINUS ESTEK                           
Nyáresti koncertek a Marczibányi Téri Művelődési Központ belső udvarán

JÚNIUS 11. PÉNTEK 20.00 
CSERHÁTI ZSUZSA EMLÉKKONCERT 

Fehér Adrienn – ének
Neumann Balázs – zongora 

Cserháti Zsuzsa 1996-ban jelentette ki: „Előttem az utódom”- és mutatott az akkor húszas éveiben járó Fehér Adriennre. 13 évvel a csodálatos művész halála után, akit méltán nevezhetünk a magyar könnyűzene felejthetetlen csillagának, Adrienn a sok év alatt érlelődött gondolatokat kapcsolatukról, és az énekesi lét tapasztalatairól 2016-ban színházi előadás formájába öntötte, méltó emléket állítva a nehéz sorsú énekesnőnek, mely a Turay Ida Színház műsorán Hamu és gyémánt címmel évekig teltházas esemény volt, majd országunkban, és határainkon túl is nagy sikert aratott. Szirtes Krisztián, Cserháti Zsuzsa egyetlen fia is áldását adta Adrienn törekvéseire, együtt őrizni az életművet, melyet gondosan kezel.
Fehér Adrienn, és művésztársa Neumann Balázs, a kitűnő jazz-zongorista hitvallása és késztetése, hogy koncert formában is tovább működjön a Cserháti dalokból és őszinte monológokból álló műsor, amely talán közelebb juttatja a közönséghez a megértést, Zsuzsa életéhez, személyiségéhez, boldogságkereséséhez.

https://www.youtube.com/watch?v=6gtrjDIau9Q&t=17s

https://www.youtube.com/watch?v=dwmKj0uuFEA

https://www.youtube.com/watch?v=ZZDnNyP1Dmw

https://www.youtube.com/watch?v=beq5ZTfmcao

Vissza
Információ

Belépő: 3200 Ft 

Az intézménybe történő belépésre és tartózkodásra az aktuális kormányrendelet szerinti szabályok érvényesek.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Rossz idő esetén a koncertet a színházteremben tartjuk meg.

Jegyeket személyesen a művelődési központban és az Interticket hálózat jegyirodáiban, elektronikusan a www.jegy.hu oldalon vásárolhatnak.