GYIK-Műhely

A TETEJETLEN FA
2024. május 29. szerda 15:30

A TETEJETLEN FA

MINDEN SZERDÁN 15.30-17.00

6-9 éveseknek

A Tetejetlen Fa nem más, mint a Minden. Világok vertikális és horizontális összekapcsolója, melynek repedéseinek napsugaras mélyén mikrokozmoszok bújnak meg. A Fa a kezdet, a múlt, jelen és jövő összekapcsolója. Otthon, menedék, tápláló, éltető, a legkedvesebb pillanatok és találkozások helyszíne, ugyanakkor küzdelmek tere. Küldetésünk a félév során a fák titkos életének, nyelvének, testbeszédének megfejtése, miközben az természet hálójában utazunk: Itt és Most. Ehhez segítségül hívjuk a világ különböző népeinek meséit, a favizsgálók, természettudósok felfedezéseit, valamint képzeletünket és kreativitásunkat. Ismerkedünk a fákkal, önmagunkkal, egymással, közeli és távolabbi környezetünkkel. Olykor más életkék bőrébe bújva fülelünk, szimatolunk, tapintunk, megkóstoljuk más kultúrák, világok, fák ajándékának ízeit és mi magunk is hálával ajándékozunk.

Természet- és művészetpedagógia alapú csoport, ahol a középpontban a mese, naplózás, természet-kapcsolódás, érzék(szerv)i felfedezés, rituálék állnak.

Vissza
Információ

Foglalkozásvezetők: Rendes Niki biológus, természetpedagógus, favizsgáló, erdőfürdő-vezető és Mayer Eszter földrajz-vizuális kultúra szakos tanár, képzőművészet terapeuta

Jelentkezés: rendesniki@belsoerdo.org