Marczi Placc

AFRIKA NAP
2024. június 01. szombat 10:00

JÚNIUS 1. SZOMBAT 10.00-17.00
AFRIKA NAP

1963 óta ünnepeljük május 25-én világszerte az Afrika napot, mi pedig ennek apropójából idén már harmadik alkalommal hívjuk közös ünneplésre az afrikai kultúra iránt érdeklődőket.
A nap folyamán több mint tíz Afrikával foglalkozó magyar civil szervezet várja a látogatókat standokkal, ahol lehetőség lesz ismerkedésre, beszélgetésre, afrikai kézzel készített munkák vásárlására, ugandai kávé és csoki kóstolására.
A szervezők és kiállítók sorai között többen, többször is jártak kint Afrika különböző területein, élményeikről szívesen mesélnek egy ugandai kávé mellett. A színpadon pedig egész nap érdekes, Afrika tematikájú beszélgetéseket és előadásokat hallgathatnak az érdeklődők.
Civil szervezetek mellett hazai alkotók és kisvállalkozók is jelen lesznek, a látogatóknak pedig lehetősége lesz a szebbnél szebb kézműves alkotásaik közül válogatni.
A programot bátran ajánljuk gyerkőcökkel érkezőknek is, számukra gyereksarkot biztosítunk, ahol többek között kipróbálhatják azokat a játékokat, melyek az afrikai gyermekek életét teszik színesebbé.
A rendezvény missziója, hogy minél több Afrika iránt érdeklődő számára biztosítsunk egy olyan lehetőséget, ahol kapcsolódhatnak, betekintést kaphatnak az afrikai értékekbe, kultúrába, hangulatba. Valós történetek, megannyi izgalmas misszió és szívből jövő kapcsolódások Afrikával.

Vissza
Információ

A belépés díjtalan.